Commissies

Activiteitencommissie

Floorball spelen is supercool, maar er zijn nog veel meer leuke activiteiten die je met floorballers kunt doen! De activiteitencommissie houdt zich bezig met het organiseren van leuke activiteiten buiten de boarding. Zo verzorgen ze onder andere de beruchte spelletjesavonden, de Sinterklaasavond, de nieuwjaarsborrel en teamuitjes.

Evenementencommissie

Weekendje weg 2022

We hebben elk jaar een aantal grote evenementen, die georganiseerd worden door de Eefenementencommissie. ISSTT, vriendentoernooi, weekendje weg… Één en al gezelligheid!

Wervingscommissie

Verse leden vangen

De wervingscommissie regelt de ledenwerving, om zo nog meer mensen kennis te laten maken met onze mooie vereniging. De commissie organiseert de UIT, het UIT-toernooi, en de open trainingen. Ook regelen zij de promotie van de vereniging in het geheel.

Technische commissie

De technische commissie regelt alles rond wedstrijden, trainingen en scheidsrechter opleidingen. Zij organiseren wedstrijddagen en scheidsrechters cursussen. Ook zorgen ze er voor dat de qualiteit van de trainingen hoog blijft.

Competitiecommissie

Dames kampioen 2022

Deze commissie regelt alles omtrent de competities: inschrijvingen, organisatie van de speeldagen op Olympos, en verwerking van de wedstrijdformulieren.

Raad van Advies & Kascommissie

Het bestuur heeft nog wel eens een second opinion nodig. Daarvoor is de raad van advies. Denk hierbij bijvoorbeeld aan ALV stukken, of een moeilijke bestuurlijke kwestie.

De kascommissie controleert de boekhouding van de vereniging. Zo staat de penningmeester er niet in zijn eentje voor!