HomeMeetrainen?

Je mag drie keer gratis komen meetrainen! Stuur hiervoor een berichtje naar bestuur@jungle-speed.nl. Maandag 21:30-23:00 […]

Meer informatie

Dames en Heren competitie

Sluit je aan bij onze grootveld teams!

Meer informatie

Kleinveld competitie

Speel gemixt kleinveld bij ons!

Meer informatie

Over ons

Wij zijn U.S.F.V. Jungle-Speed, de floorballvereniging voor Utrechtse studenten! Wij zijn een kleinschalige vereniging die staat voor gezelligheid en sportiviteit. Elke maandag- en donderdagavond trainen op Olympos, maar we doen doen ook mee aan de landelijke competitie en verschillende toernooien. Op zoek naar een gezellige groep vrienden, die samen een hele leuke sport doen? Stuur een mailtje, en kom een keer langs bij training!

Training

We trainen elke maandag- en donderdagavond op Olympos. Op maandag trainen we anderhalf uur gemixt, met elke week klein- en grootveld afwisselend. Op donderdag krijgen we training van onze trainer Kaj, en ligt de focus op onze grootveldteams. Deze training is drie uur lang, waarbij het eerste uur optioneel is, waarin we op rustig tempo techniek oefenen, het tweede uur is voor tactiek, en het laatste uur voor partijoefeningen doen. Als nieuw persoon mag je drie keer gratis meetrainen, je bent welkom op elke training. Stuur vooral een mailtje naar bestuur@jungle-speed.nl!

Competities

We spelen mee in de landelijke competities van de NeFUB (Nederlandse Floorball en Unihockey Bond); een dames- en herenteam in de grootveldcompetitie (heel jaar, 14 wedstrijden op zaterdag), en twee teams voor de kleinveldcompetitie (half jaar, 3 dagen op zondag). Op wedstrijddagen proberen we bij elkaars wedstrijd aan te moedigen, en meestal sluiten we zo’n dag af met een drankje, een etentje, en soms een klein feestje.

Onze teams zijn vooral bedoeld om gezellig in mee te spelen, dus je kan al vrij snel een team in. Floorball is vrij makkelijk op te pakken, dus voor je het weet speel je al mee. Het herenteam speelt in de 1e divisie, en de dames zijn dit jaar kampioen geworden in de 1e divisie, en promoveren naar de eredivisie! Daarnaast spelen onze kleinveldteams in divisies C en F. Als nieuw lid raden we je aan om mee te doen aan de kleinveldcompetitie, dat is erg gezellig, laagdrempelig, en zo speel je zo snel mogelijk wedstrijden!

Toernooien

Er zijn door het jaar heen een aantal leuke toernooien waar we aan meedoen. Zo heb je het ISSTT, een tweedaags toernooi in Enschede, en 7eck Arosa, een tweedaags kleinveldtoernooi in Arosa, Zwitserland. Ook organiseren we zelf toernooitjes: het welbefaamde vriendentoernooi met zijn felbegeerde wisselbeker, en het UIT-toernooi, speciaal voor UIT-lopers!


.