Commissies

Activiteitencommissie

Floorball spelen is supercool, maar er zijn nog veel meer leuke activiteiten die je met floorballers kunt doen! De activiteitencommissie houdt zich bezig met het organiseren van leuke activiteiten buiten de boarding. Zo verzorgen ze onder andere de beruchte spelletjesavonden, de Sinterklaasavond, de nieuwjaarsborrel en teamuitjes.

Evenementencommissie

Weekendje weg 2022

We hebben elk jaar een aantal grote evenementen, die georganiseerd worden door de Eefenementencommissie. ISSTT, vriendentoernooi, weekendje weg… Één en al gezelligheid!

Trainingscommissie

De trainingscommissie verzorgt de maandagtrainingen. Ze bereiden wat oefeningen voor, leiden de training, en zorgen ervoor dat iedereen beter wordt in onze mooie sport!

Wervingscommissie

Verse leden vangen

De wervingscommissie regelt de ledenwerving, om zo nog meer mensen kennis te laten maken met onze mooie vereniging. De commissie organiseert de UIT, het UIT-toernooi, en de open trainingen.

Scheidsrechterscommissie

De scheidsrechterscommissie is verantwoordelijk voor een goed spelverloop gedurende de wedstrijden en het opleiden van beginnende scheidsrechters binnen de vereniging.

Competitiecommissie

Dames kampioen 2022

Deze commissie regelt alles omtrent de competities: inschrijvingen, organisatie van de speeldagen op Olympos, en verwerking van de wedstrijdformulieren.

Promotiecommissie

Posters maken, website updaten, Instagram bijhouden; de promotiecommissie houdt zich bezig met alles omtrent promotie!

Kascommissie

De kascommissie controleert de boekhouding van de vereniging. Zo staat de penningmeester er niet in zijn eentje voor!