Commissies

Activiteitencommissie
Floorball spelen is supercool, maar er zijn nog veel meer leuke activiteiten die je met floorballers kunt doen! De activiteitencommissie houdt zich bezig met het organiseren van leuke activiteiten buiten de boarding. Zo verzorgen ze onder andere de beruchte spelletjesavonden, de Sinterklaasavond, de nieuwjaarsborrel en teamuitjes.

Promotiecommissie
Posters maken, website updaten, Instagram bijhouden; de promotiecommissie houdt zich bezig met alles omtrent promotie!

Wervingscommissie
De wervingscommissie regelt de ledenwerving, om zo nog meer mensen kennis te laten maken met onze mooie vereniging. De commissie organiseert de UIT, het UIT-toernooi, en de open trainingen.

Competitiecommissie
Deze commissie regelt alles omtrent de competities: inschrijvingen, organisatie van de speeldagen op Olympos, en verwerking van de wedstrijdformulieren.

Evenementencommissie
Er zijn elk jaar een aantal grote evenementen en toernooien die de evenementencommissie organiseert of aan meedoet: ISSTT, vriendentoernooi, weekendje weg, en 7eck Arosa.

Trainingscommissie
De trainingscommissie verzorgt de maandagtrainingen. Ze bereiden wat oefeningen voor, leiden de training, en zorgen ervoor dat iedereen beter wordt in onze mooie sport!

Scheidsrechterscommissie
De scheidsrechterscommissie is verantwoordelijk voor een goed spelverloop gedurende de wedstrijden en het opleiden van beginnende scheidsrechters binnen de vereniging.

Kascommissie
De kascommissie controleert de boekhouding van de vereniging. Zo staat de penningmeester er niet in zijn eentje voor!